Kiertologisticsin tarkoituksena on vähentää ylimääräistä hukka-ajoa ja parantaa koko kuormalavalogistiikan tehokkuutta.

Tuuraajaksi Kiertologisticsille?


Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan osaajia tuuraajiksi. Edellytämme tuuraajilta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kokemusta ajoneuvoyhdistelmällä tehtävistä töistä. 

Käytössämme oleva kalusto liikkuu käytännössä Etelä-Suomen ja Keski-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiertologisticsin kuljetuspalveluita luotsaava Junes Tahvanainen p. 050 3296059 tai junes.tahvanainen@kiertopakkaus.fi.

***

Kiertopakkaus Oy syntyi vuonna 2020 aidosta halusta auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivia kuormalavapalveluita. Yrityksen toiminnan kulmakivet ovat alan parhaan palvelun lisäksi tinkimätön ammattitaito ja työntekijöiden rautainen kokemus kiertotaloudesta. Yritys on jakautunut kolmeen selkeään eri palvelukokonaisuuteen: Kiertopakkaus keskittyy lavojen ostoon ja myyntiin, Kiertoservices lavojen hallintapalveluihin ja Kiertologistics kuljetuspalveluihin. Palvelemme kaikkia kuormalavoja käyttäviä yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Nokialla sekä Tuusulassa, ja kuljetamme tuotteitamme omalla kuljetuskalustolla koko Suomessa.

Lue meistä lisää www.kiertopakkaus.fi! Meidät tavoittaa numerosta 010 3190 900 tai sähköpostilla info(at)kiertopakkaus.fi. Seuraa meitä myös somessa (@kiertopakkaus FB, IG ja LinkedIn)