Kiertologisticsin ketterät kuljetuspalvelut ovat fiksu valinta

”Miksemme kuljettaisi muitakin kuin omia tavaroitamme? Varsinkin kun olemme vielä valmiiksi asiakkaan luona vaunu tyhjänä starttaamassa paluumatkalle.” Näistä oivalluksista syntyi Kiertologistics.

  • Tavoitteemme on rakentaa kuljetusliike, Kiertologistics, tukemaan Kiertopakkaus Oy:n kasvua. Palvelemme mielellämme myös muita kuin lava-asiakkaitamme. Kalustomme liikkuu käytännössä Etelä-Suomen ja Keski-Suomen alueella, kertoo kuljetuspalveluita kipparoiva Junes Tahvanainen.

Asiakkailla voi olla muitakin kuljetustarpeita kuin kuormalavat, ja mikä onkaan järkevämpää kuin lastata tyhjään rekkaan lastia paluumatkalle.

  • Jos viemme esimerkiksi Turkuun täyden lastin kuormalavoja, voimme takaisin tullessamme viedä 3–4 paikkaan tavaraa. Vanha viisaus ”Vie mennessäs, tuo tullessas” toimii näin nykypäivänäkin. Se on myös ympäristön kannalta hyvä ratkaisu, koska näin ei synny turhia hukka-ajoja.
  • Voimme myydä asiakkaalle vaikka vain yhden lavametrin paikkakunnalta toiselle. Tiedostamme, että pienetkin kuljetettavat määrät voivat olla asiakkaan bisnekselle tärkeitä. Hinnoittelumme on kustannustehokasta, koska kyseessä on usein siirtymä, Tahvanainen mainitsee.

Huippukalusto kuljettaa varmasti perille

Kiertologisticsin kalustoon kuuluvat kolme (3) kappaletta 51 eurolavapohjan ja yksi (1) 54 eurolavapohjan yhdistelmäajoneuvoa, jotka ovat koko sivun aukeavia umpikaappeja. Yksi yhdistelmä on lämmitettävä, joten nesteiden kuljettaminen talvella onnistuu.

Ajoneuvoja kuljettavat logistiikan rautaiset ammattilaiset, joiden autoissa on voimassa olevat liikenneluvat.

  • Seurantajärjestelmän avulla tiedämme, missä automme menevät ja millainen kulutus niillä on. Pystymme myös kertomaan asiakkaillemme, koska heidän tavaransa on perillä. 
  • Meille tulee paljon kiitosta kuljetustemme säännöllisyydestä. Asiakkaille merkkaa paljon kuljetuksista sopimisen helppous. Kyllä molemminpuolinen hyöty on myös se, että tunnemme valmiiksi asiakkaidemme tuotteet ja prosessit. Luotettavan kumppanin kanssa on turvallista toimia.

Kysy lisää Kiertologisticsin kuljetuspalveluista Junesilta, p. 050 3296059 tai junes.tahvanainen@kiertopakkaus.fi