Ajankohtaista

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kuljetusalan osaajia tuuraajiksi. Edellytämme tuuraajilta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kokemusta ajoneuvoyhdistelmällä tehtävistä töistä. 
Alussa oli Juhansuo, kaivuri ja hyvällä kasvupolulla oleva Kiertopakkaus. Nyt huippusijainnin omaavalle Nokian Kolmenkulman teollisuusalueelle rakentuu hurjaa vauhtia uusi moderni toimitila, mikä tulee palvelemaan yhtiön asiakkaita entistä paremmin mahdollistaen samalla yhtiön kasvun nykyisen kaltaisena.  
Uutuuttaan muovilta tuoksuva pressuhalli odottaa vielä sähköistyksen ja valaistuksen valmistumista. Pian optimaalisten kulkuväylien varrella sijaitseva noin tuhannen neliön palveluvarasto kaksinkertaistaa Kiertopakkauksen Tuusulassa sijaitsevien toimitilojen kapasiteetin.
Roni Salstelan herätyskello on pirissyt haastattelupäivänä jo 4.50 ja klo 6.00 kuormallinen lavoja kyydissään hän suuntasi rekan kohti Laitilaa. Syyskuun 2022 alusta Kiertopakkauksella työskentelevän 18-vuotiaan Salstelan työpäivät ovat vaihtelevia, ja se onkin nuorukaisen mielestä yksi ammatin hyvistä puolista. Varsinkin nuorista kuljettajista on alalla huutava pula, ja erittäin haastavaa työtä tekevä nuorukainen on tässäkin mielessä piristävä poikkeus. 
Kiertopakkaus Oy:n ostamalla 1,6 hehtaarin suuruisella tontilla Juhansuon yritysalueella käy kuhina, kun kaivinkoneet ja kuorma-autot tekevät uuden lavankäsittelyalueen pohjia. Valmista pitäisi olla ensi kesänä, jolloin kaikki Kiertopakkauksen myymät tuotteet löytyvät säältä suojassa kahdesta noin 2 000 neliön hallista. Samalle paikalle rakentuvat myös yhtiön uudet toimistotilat.