Kiertopakkaus logo nega

Lavojen osto ja myynti.

Lavat pinossa

Lavojen kiertotalous kuntoon.

Kiertopakkaus keskittyy käytettyjen ja uusien lavojen myynnin lisäksi käytettyjen lavojen ja lavakaulusten ostoon sekä lavojen korjauksiin. Kiertopakkauksen asiakkaita ovat kaikki kuormalavoja käyttävät yritykset. Asiakkaiden pääpaino on kuitenkin päivittäistavarakauppojen toimittajissa sekä raskaan teollisuuden ja logistiikan yrityksissä.

Kiertopakkauksen tuotteita ovat uudet ja käytetyt EUR- ja FIN-standardilavat sekä erilaiset kertakäyttöiset kuormalavat. Kiertopakkaus toimittaa kuormalavoihin myös erilaisia tarvikkeita ja osia kuten kauluksia sekä pohja- ja kansilevyjä, joita myös saa käytettyinä ja uusina.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös uudet lavat, joita valmistetaan asiakkaan tarkkojen mittojen mukaisesti sisaryritys, Kaubaalus OÜ:n, tehtaalla Tallinnassa. Kaubaalus on Kiertopakkauksen Baltian tukikohta, jossa lavojen valmistuksen lisäksi hoidetaan kuormalavojen vastaanottoa, käsittelyä ja lajittelua.

Suomessa Kiertopakkauksen tukikohtina toimivat Nokialla ja Tuusulassa sijaitsevat lavapalvelukeskukset.

Lavapalvelumme kattavat lavat joka lähtöön – Aina uusista käytettyihin, korjausta vailla oleviin sekä asiakkaalle mittatilauksena teetettäviin.