Kiertopakkaus Oy

Kiertopakkaus on neljän osakkaan, Petteri Paanasen, Timo Kaikkosen, Junes Tahvanaisen ja Veiko Bienen, vuonna 2020 perustama yritys, joka keskittyy käytettyjen ja uusien lavojen myynnin lisäksi käytettyjen lavojen ja lavakaulusten ostoon sekä lavojen korjauksiin.

Kiertopakkauksen asiakkaita ovat kaikki kuormalavoja käyttävät yritykset. Asiakkaiden pääpaino on päivittäistavarakauppojen toimittajissa sekä raskaan teollisuuden ja logistiikan yrityksissä.

Yritys on jakautunut kolmeen selkeään eri palvelukokonaisuuteen. Kiertopakkaus keskittyy lavojen ostoon ja myyntiin, Kiertoservices lavojen hallintapalveluihin ja Kiertologistics taas kuljetuspalveluihin.

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Nokialla, Tuusulassa ja Tallinnassa. Palveluitaan se kuitenkin tarjoaa kaikille Suomessa, Baltiassa sekä Skandinaviassa toimiville yrityksille.

Kiertopakkauksesta on kasvanut nopeassa ajassa oman identiteetin omaava yritys, joka huolehtii paitsi asiakkaistaan, mutta myös työntekijöistään. Tulevaisuudessa yrityksen agendana on kehittää liiketoimintaansa, näkyä ja kuulua sekä hankkia uusia asiakkaita – arvojaan unohtamatta.