Kiertoservices logo nega

Lavojen ja pakkausten hallintapalvelut.

Kiertoservices käsittelee ja varastoi lavat ja pakkaukset ja toimittaa ne asiakkaalle silloin, kun niitä taas tarvitaan.

Hallintapalvelut puupakkauksille.

Kiertoservices keskittyy asiakkaiden pakkauksien ja lavojen kiertotalouteen palauttamiseen ja uudelleenkäyttöön. Kiertoservicen avulla asiakkaan ei itse tarvitse keskittyä rikkinäisten lavojen ja pakkausten hävittämiseen, käsittelyyn tai varastointiin.

Kiertoservices huolehtii lavojen ja pakkausten kiertokulun alusta loppuun asti. Kaikki tapahtuu palveluna asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kiertoservices käsittelee ja varastoi lavat ja pakkaukset ja toimittaa ne asiakkaalle silloin, kun niitä taas tarvitaan. Kiertoservicen avulla kierrättäminen on paitsi kustannustehokasta, mutta myös helppoa. Samalla saadaan enemmän uudelleenkäytettäviä lavoja ja pakkauksia.

Meidän tehtävämme on pitää yhdessä huolta ympäristöstämme. On ympäristöteko huoltaa, hyödyntää eikä heittää hukkaan.

LPR Dongen pallets

LPR:n maakohtainen kumppani.

Hyvä esimerkki Kiertoservicen palvelusta on LPR eli La Palette Rouge -yhteistyö, joka aloitettiin vuonna 2020. LPR on yksi alan johtavista palveluntarjoajista kuormalavojen ja muiden kuormankantajien pooling-järjestelmissä. LPR valmistaa vuokrattavia monikäyttölavoja, jotka sopivat tiettyihin automatisoituihin tuotanto- ja varastointijärjestelmiin.

Kiertopakkauksen tehtävänä on tarkastaa ja lajitella jokainen LPR-lava sen käytön jälkeen LPR:n omien laatuvaatimusten perusteella ja korjata ja varastoida tarvittaessa ennen seuraavaa käyttöä.