Kiertopakkaus tukee nuorta nokialaista koripalloilijaa

BC Nokiaa edustava Eetu Honkaniemi on Kiertopakkaus Oy:n uusi kummipelaaja. Honkaniemi on nokialaisen koripallokoulun ehta kasvatti, ja pelaa pääsarjanaan miesten valtakunnallista 1B-divisioonaa BC Nokia Akatemian riveissä sekä myös U17-vuotiaiden SM-sarjaa.

Lupaava nuorukainen edusti Suomea viime elokuussa Skopjessa Pohjois-Makedoniassa pidetyissä U16-vuotiaiden EM-kisoissa kuuluen maajoukkueen avausviisikkoon. Kaikkiaan Honkaniemellä on vyöllään jo 21 maaottelua juniorimaajoukkueissa.

  • Eetu kuvastaa mainiolla tavalla yritystämme ollen parketilla taitava, nopea ja luova – aivan kuten Kiertopakkaus omalla kentällään, firman toimitusjohtaja Petteri Paananen kertoo.

Honkaniemi opiskelee Nokian lukiossa ensimmäistä vuotta ja on mukana Nokian koripalloakatemiassa, mikä on syksyllä 2023 käynnistynyt Koripalloliiton, Olympiakomitean, BC Nokian, Nokian kaupungin ja Tampereen Seudun ammattiopisto Tredun yhteishanke. Akatemiapelaajat pelaavat omissa seurajoukkueissaan, mutta harjoittelevat arkena pääsääntöisesti koulupäivän lomassa ja useampana päivänä kaksi kertaa päivässä. Kullekin pelaajalle on tehty opintoja ja urheilua koskeva kehityssuunnitelma.

  • Tavoitteeni on pystyä kehittymään koko ajan paremmaksi pelaajaksi ja pysyä ehjänä. Haaveena on pelata koripalloa ammattilaisena joko Suomessa tai ulkomailla, Honkaniemi mainitsee.