Kiertopakkaus rekka

Näin syntyi Kiertopakkaus Oy

Vuoden 2020 alussa Nokialla aloitti uusi yritys, Kiertopakkaus Oy.

Kiertopakkaus on neljän osakkaan, Petteri PaanasenTimo KaikkosenJunes Tahvanaisen ja Veiko Bienen, perustama yritys, joka keskittyy käytettyjen ja uusien lavojen myynnin lisäksi käytettyjen lavojen ja lavakaulusten ostoon sekä lavojen korjauksiin.

Kiertopakkauksen asiakkaita ovat kaikki kuormalavoja käyttävät yritykset. Asiakkaiden pääpaino on päivittäistavarakauppojen toimittajissa sekä raskaan teollisuuden ja logistiikan yrityksissä.

– Perustimme yrityksen sillä ajatuksella, että laitamme kaiken osaamisemme ja sidosryhmätuttavuutemme peliin ja katsomme mihin asti se meidät vie, Kiertopakkauksen osakas Petteri Paananen kertoo yrityksen alkumetreistä.  

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Nokialla sekä Tallinnassa. Heinäkuussa yritys avaa uuden toimipisteen myös Tuusulaan. Palveluitaan se kuitenkin tarjoaa kaikille Suomessa, Baltiassa sekä Skandinaviassa toimiville yrityksille. 

Perustamisvaiheessa yrityksen tavoitteiksi asetettiin olla kansainvälinen toimija, tehdä yhteistyötä skandinaavisten lavayritysten kanssa sekä olla Suomen ja Baltian välisen lavaliikenteen keskeinen toimija. 

Nyt yrittäjyyttä on takana yksi vuosi. Sen aikana Kiertopakkaus on kasvattanut liiketoimintaansa, ja löytänyt oman paikkansa markkinoilta.

-Yrityksen käynnistymiselle asetetut tavoitteet ovat täyttyneet. Tästä on hyvä jatkaa liiketoiminnan kehittämistä, Paananen summaa.

Kiertopakkauksesta on kasvanut nopeassa ajassa oman identiteetin omaava yritys, joka huolehtii paitsi asiakkaistaan, mutta myös työntekijöistään. Tulevina vuosina yrityksen agendana on kehittää edelleenliiketoimintaansa, näkyä ja kuulua sekä hankkia uusia asiakkaita – arvojaan unohtamatta.