Uusi lavapalvelukeskus avattiin Tuusulaan

Uusi lavapalvelukeskus avattiin Tuusulaan

Kiertopakkaus Oy avasi heinäkuussa 2021 uuden toimipisteen Tuusulaan. Toimipiste toimii lavapalvelukeskuksena, jossa käsitellään asiakkaiden keskusliikkeistä palautuneita eurolavoja ja yrityksen yhteistyökumppanin, LPR:n, punaisia lavoja.

Uusi toimipiste rakennettiin asiakkaiden kysyntää vastaan. Kiertopakkauksen osakas Petteri Paananen kertoo, että asiakkailta tuli selvä toive: uusi toimipiste haluttiin nimenomaan pääkaupunkiseudulle.

– Tuusula on keskeinen paikka liikennöinnin kannalta, Paananen summaa.

Ennen lavapalvelukeskuksen avaamista rakennuksen toimisto- ja muut sosiaalitilat saneerattiin ja yritykseen palkattiin uusi työntekijä vastaamaan uuden toimispisteen toiminnasta.

Paanasen mukaan Tuusulan toimipisteen vastaanotto on ollut erinomainen asiakkaiden keskuudessa. Toiminnan laajentuessa myös uusia asiakkaita on löytynyt.

Tulevan syksyn aikana Kiertopakkaus lisää pääkaupunkiseudulle myös kuljetuskalustoa, joka mahdollistaa entistä ketterämmin lavojen keskusliikkeissä asioimisen sekä käsiteltyjen lavojen toimittamisen asiakkaille.

Lavojen käsittelyiden ja korjausten lisäksi Kiertopakkaus keskittyy käytettyjen ja uusien lavojen myyntiin sekä lavojen ja lavakaulusten ostoon. Yrityksen muut toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Tallinnassa. Palveluitaan se kuitenkin tarjoaa kaikille Suomessa, Baltiassa sekä Skandinaviassa toimiville yrityksille.